Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

Φθινόπωρο 2015...                                           


    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε φίλοι μου! Δευτέρα σήμερα, ξεκινά μια όμορφη εβδομάδα με βροχερό καιρό και αρκετές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας! Επιτέλους τελείωσε το πανηγύρι των εκλογών...
  Μόλις είδα αυτή την εικόνα αμέσως ήρθε στο μυαλό μου όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία 6 χρόνια και ακόμη πιο έντονα τον τελευταίο μήνα που πλησίαζαν οι εκλογές. Τι χαμός κι αυτός... Τραγελαφικές καταστάσεις... Οι αριστεροί έγιναν δεξιοί και οι δεξιοί αριστεροί και όλοι φυσικά ενδιαφέρονται για το καλό της χώρας. ''Σε γυρνάνε στο τίποτα και απαιτούν να αντέξεις τα πάντα''. Άκουσα ανθρώπους που ενώ έχουν περάσει από την εξουσία. έχουν δείξει το έργο τους, έχουν φέρει την Ελλάδα στην κατάσταση που είναι να προσπαθούν για άλλη μια φορά να πείσουν τον λαό με ψέμματα για να ψηφιστούν. Το αίσθημα της ντροπής, της αυτοκριτικής και της αυτογνωσίας τελικά σε αυτόν τον τόπο έχει χαθεί εντελώς. Βγαίνουν και τάζουν, μέχρι απειλές εξαπολύουν και για πιο  λόγο? Για την καρέκλα? Για τα χρήματα? Μα τι λέω? Για τι άλλο?? Για τα χρήματα φυσικά αλλιώς δε θα υπήρχε τόση διαφθορά. Μακάρι να υπήρχαν νέοι άνθρωποι με καινοτόμες ιδέες που θα μπορούσαν να βρουν λύσεις για να μπορέσει να βγει η χώρα από όλο αυτό τον κυκεώνα όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όλοι αυτοί που μάχονται για το καλό της είναι πια ''δοκιμασμένοι'' και μας έχουν απογοητεύσει. Λυπηρό βέβαια, το ότι υπήρχε μεγάλη αποχή. Μ' αυτόν τον τρόπο. κατά την γνώμη μου, δεν δείχνεις την απαξίωσή σου προς το σύστημα απλά αφήνεις τους άλλους να αποφασίσουν για σένα. Από την άλλη θα μου πεις ''σάμπως αξίζει και κανείς να ψηφίσω?'' Τελοσπάντων ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του, και μετά ας μη παραπονιόμαστε για την κατάσταση που επικρατεί. Πολλοί ίσως με κατηγορήσουν για λαϊκισμό ή για προπαγάνδα, λυπάμαι δε θα μπω σε αυτό το τρυπάκι, δεν υποστηρίζω κανένα απλά δεν ανέχομαι όλο αυτό που γίνεται εις βάρος της χώρας μου και την κατάντια να την κυβερνούν ξένοι. 
Ελπίζω λοιπόν η παρούσα εφόσον εκλέχτηκε από την πλειοψηφία να συνειδητοποιήσει ότι το έργο της είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί πάνω σ' αυτό και να κάνει κάτι εποικοδομητικό για όλους μας. 
Αρκετά σας κούρασα με τα πολιτικά... 


Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη εβδομάδα με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία!! 
1 σχόλιο: