Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Καλή εβδομάδα!!!



  

Καλημέρα φίλοι μου. Καλή και ευλογημένη εβδομάδα να έχουμε. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν έντονο και συνάμα πολύ ευχάριστο για μένα. Είχε γενέθλια η αδερφούλα μου και περάσαμε υπέροχα. 





Το Σάββατο λοιπόν ήταν μια πολύ ωραία κι γεμάτη μέρα. Ψώνια το πρωί και γενέθλια το απόγευμα! Να χαιρόμαστε την αδερφούλα μου, να είναι υγιής, καλότυχη και να πάνε όλα όμορφα στη ζωή της. 

Χτές έγιναν οι εκλογές αλλού με εντάσεις και αλλού με ηρεμία. Στην περιοχή μου δεν εξελέγη δήμαρχος οπότε θα πάμε για την άλλη Κυριακή. Όπως έχω ξαναπεί όποιος και να βγεί ας είναι για το καλό του τόπου. Ελπίζω να περάσατε κι εσείς ένα όμορφο Σκ και εύχομαι να έχετε μια ακόμη πιο υπέροχη εβδομάδα!



6 σχόλια:

  1. Καλημέρααα καλή εβδομάδα!!
    Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου κι εκείνη τα δωράκια της!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Ιωάννα μου!!Νά χαίρεστε τήν αδελφούλα σου!!Μέ γειά τά δωράκια!!Πολύ όμορφη η θαλασσινη σου φωτό!!Πάλι τήν άλλη Κυριακή,θά πάμε νά ψηφίσουμε!!Χα χα!!!Ορεξη που τήν έχουμε!!Καλή εβδομάδα κουκλίτσα μου!!Καλά νά περνάς!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κυρία Δήμητρα!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι την Κυριακή άντε πάλι τα ίδια κ αφού ξέρουμε στην ουσία ποιος θα βγει από μας ας έβγαινε να τελειώναμε να μην είχαμε 3 τώρα. Τέσπα, καλή εβδομάδα να έχουμε. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  3. Καλη εβδομαδα κουκλα μου!
    Να χαιρεσαι την αδελφουλα σου !
    να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω παρα πολυ Μαρία μου κ σε σένα ευχομαι οτι καλύτερο!!!

      Διαγραφή