Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Έρωτες με διαφορά......ηλικίας!


 Τελικά είναι σημαντική η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση? Θεωρείται λάθος ένας άντρας να κυκλοφορεί με μια γυναίκα μικρότερη του?Πόσο σοκάρει όταν μια γυναίκα ερωτευθεί έναν άντρα κατά πολύ μικρότερό της?
  Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα πριν κάποια χρόνια θα ήταν θετικές, όμως αυτό πια έχει αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά. Άλλωστε οι σχέσεις αυτές πια γίνονται όλο και πιο συχνές.
  Για να γίνει όμως αυτό αποδεκτό πέρασε από πολλά στάδια. Ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ γυναικών και μικρότερων ανδρών. Τα σχόλια ήταν πάντα αρνητικά και η σχέση θεωρείτο απαράδεκτη.
  Αν το δούμε από την κοινωνιολογική του πλευρά θα παρατηρήσουμε ότι έτσι κι αλλιώς η κοινωνία μας στην Ελλάδα είναι συντηρητική και μάλιστα ακόμα καλύτερα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρυφο-συντηρητική.Διότι εν έτη 2012 αποδεχόμαστε τα πάντα αρκεί να μην έχει σχέση με μας.Όταν όμως αφορά εμάς το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά.Όταν μια γυναίκα ερωτεύεται ένα μεγαλύτερο άντρα θεωρούμε πολλές φορές ότι υπάρχει οικονομικό κίνιτρο από πίσω ενώ όταν ερωτεύεται έναν μικρότερο θεωρείται ελευθέρων ηθών.
  Όσο περνάει όμως ο καιρός αυτό τείνει ν'αλλάξει.Οι σχέσεις γυναικών με μικρότερους άνδρες γίνονται πιο αποδεκτές και θεωρούνται πιο φυσιολογικές, βέβαια πάντα θα υπάρχει ένας δισταγμός.Αλλά η κοινωνία εξελίσσεται και προχωράει οπότε τα πράγματα πάνε καλύτερα.
  Η γυναίκα σήμερα έχει γίνει ανεξάρτητη,εργάζεται κι έχει την δυνατότητα να περιποιείται τον εαυτό της και να δείχνει ακόμα νεότερη από την ηλικία της.Βέβαια πάντα μπορεί να υπάρχουν σκοτεινά κίνιτρα αλλά σε πιο τομέα της ζωής δεν υπάρχουν?
  Στους άντρες όμω,ς είναι πιο συνηθισμένο να κυκλοφορούν με νεότερες γυναίκες χωρίς να τους ασκείται τόσο μεγάλη κριτική.
  Εγώ πιστεύω λοιπόν ότι όλα είναι θέμα χαρακτήρα.Δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας αλλά το τι νιώθεις για τον άλλον και ακόμα πιο σημαντικό πως σε κάνει να νιώθεις ο άλλος!Επίσης ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και πρέπει να τις κάνει όπως ευχαριστούν τον ίδιο κι όχι τους άλλους.Γιατί αν συνέχεια κάνει ότι του λένε η άλλοι θα περάσουν τα χρόνια και θα δεί ότι τελικά δεν ευχαριστήθηκε τίποτα στη ζωή του!


ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου